Torturi impresionante de nunta

Tortul de nunta, este incercarea culinara suprema. Un tort de nunta are rolul de-a incanta si surprinde intr-un mod cat mai delicios pe toti cei prezenti in cadrul evenimentului. Alegerea unui tort de nunta corespunzator poate fi uneori destul de dificila.

Echipa Ana&Flavian Entertainment au pregatit o selectie de torturi impresionante de nunta, care va pot folosi ca si etalon in alegerile dvs.!

Aceste desavarsite opere de arta culinare sunt menite nu numai sa incante prin calitatile lor gustative deosebite dar vor arata superb in clipurile si fotografiile de la nunta in anii ce vor urma sa vina contribuind la asigurarea unicitatii si perenitatii evenimentului!

torturi-de-nunta

Perle si trandafiri, tort de nunta

torturi-de-nunta

Gradina de trandafiri

 

tort-de-nunta

Senzatii de primavara

torturi-de-nunta

Majestic

torturi-de-nunta

„Monarch”

Tendintele pentru torturi de nunta 2015-2016′ par a fi urmatoarele: lucraturi fine si concentrate pe detalii, rafinament si extravaganta, motive florale, aurite si sclipitoare.

ATENTIE insa, pentru reusita unei petreceri de nunta este influentata, alaturi de preparatele culinare si de o serie de alti factori precum: rochia de mireasa, formatia de nunta sau locatia unde se organizeaza nunta.

 

anaflavian