Sfaturi utile in alegerea unei formatii live pentru nunta si alte evenimente

Decideti cum ati dori sa fie evenimentul pe care doriti sa il organizati: nunta, botez, petrecere etc.

Internetul va poate fii un bun prieten in alegerea formatiei de nunta. Optional puteti merge prin restaurante si hoteluri si cautati o formatie LIVE care sa va placa.

Sfaturile noastre pentru alegerea unei formatii live:

  • in primul rand trebuie sa va placa vocile (timbrul vocal). Vocea este cel mai dificil instrument!
  • discutati cu cei din formatie despre ce ati dorii la nunta sau evenimentul Dvs.;
  • cereti o lista de piese – Playlistul formatiei, pentru ca majoritatea celor care au aparut pe la concursuri televizate stiu sa cante doar 10 piese si asta nu inseamna ca te numesti SOLIST! Nu va lasati pacaliti! Nunta, botez chiar si o petrecere sunt evenimente care nu pot fi reluate pentru a iesi mai bine!
  • cereti un portofoliu, orice solist aflat in aceasta bransa, a petrecerilor private, trebuie sa aiba un portofoliu muzical: experienta pe scene mari, vase de croaziera, hoteluri de lux din strainatate, aparitii Tv, premii etc. Deoarece toate acestea duc la desavarsirea meseriei de Artist, prin experienta castigata! Un portofoliu interesant este o proba buna de trecut!
  • Stabiliti un desfasurator al programul artistic pentru nunta sau evenimentul Dvs. care sa cuprinda cat mai detaliat ce se va intampla din punct de vedere muzical pe parcursul evenimentului. In linii mari chiar se poate urmarii o structura, dat fiind ca meniurile sunt cam fixe si se stabilesc si ore de servire pentru felurile de mancare!
  • stabiliti piesa de deschidere oficiala a dansului “Dansul Mirilor”, care este foarte indicata sa fie cantata LIVE;
  • in cazul nuntilor: momente de genul: „Furatul Miresei”, „Legatoarea Miresei”, „Jarteaua”, stabiliti pe care le doriti si pe care nu le doriti;

Daca urmariti cu atentie sfaturile cu siguranta veti alege cu mai multa atentie formatia de nunta sau evenimentul potribit. Veti fi mai linistiti si petrecerea va fi un real succes si va ramane o amintire foarte frumoasa si unica!

 

anaflavian